Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Over het huur en verhuurplatform van Nederland

Een hoek ontstaat als twee lijnen samenkomen. Verhuurhoek streeft ernaar om particulieren en bedrijven, huurders en verhuurders bij elkaar te brengen met een laagdrempelig karakter. Dit zodat zij hun goederen of diensten ter beschikking kunnen stellen tegen een hiervoor overeengekomen compensatie. U kunt uw spullen of uzelf verhuren via een gratis te gebruiken marktplaats-achtig platform.

Denk hier aan spullen als uw trouwjurk die ongebruikt in uw kast blijft hangen, tot aan uw boormachine die u één keer in het jaar gebruikt. Van de fiets die stilstaat in uw schuur tot aan uw tuinstoelen. Of wilt u wellicht als chauffeur aan de slag? Bedenk het en iemand in Nederland heeft er behoefte aan. Met duidelijke afspraken en tips gegeven door ons kunt u vrijwel risicoloos bijverdienen.

Uiteraard werkt dit ook visa versa, mocht u bijv. een (groot) stuk gereedschap nodig hebben, maar wilt u deze niet aanschaffen, dan kunt u deze natuurlijk huren via verhuurhoek.nl. Vergelijk de aanbieders in uw omgeving, zowel bedrijven als particulieren en huur het product wat u wenst voor de juiste prijs.

Het is onze missie om u zo goed mogelijk te adviseren en u veilig en prettig te laten huren en verhuren. De website is eenvoudig in gebruik en iedereen mag een advertentie plaatsen. U heeft alleen een e-mailadres nodig.

Heeft u hulp nodig van ons? Klik op Help en contact en vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@verhuurhoek.nl.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?