Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Veilig handelen

Hoe kunt u veilig verhuren?


             1. Legitimatie
             2. Borg
             3. Contract

Vraag bij verhuur van (duurdere) producten altijd om een legitimatiebewijs van de huurder en/of ondervang eventuele diefstal of vermissing van producten door borg te vragen. Laat de huurder vooraf betalen en controleer de adresgegevens van de huurder.

Verhuurhoek.nl biedt u gratis overeenkomsten (contracten) aan, welke u als gebruiker van onze website gratis kunt downloaden en mag gebruiken. Om bewijsproblemen of discussies uit de weg te gaan is het aangeraden om een schriftelijke overeenkomst, waarin de huurvoorwaarden vermeld worden te laten ondertekenen.

Meld oplichting of diefstal bij de politie. Zie “Help en contact” voor meer informatie.
Meld slecht huurderschap aan Verhuurhoek.nl zodat wij gepaste maatregelen kunnen nemen.

Houdt u aan de gemaakte afspraken.

 


Hoe kunt u veilig huren?


Controleer met verhuurder of de te huren producten in goede staat zijn en of eventuele functies naar behoren functioneren.

Maak duidelijke afspraken over eventuele beschadigingen en over mogelijk verlies van functies. Indien er een overeenkomst wordt opgesteld zorg er dan voor dat de afwijkingen op de overeenkomst worden vermeld, zodat bij het retourneren geen bewijsproblemen of discussies ontstaan.

Meld oplichting of diefstal bij de politie. Zie “Help en contact” voor meer informatie.
Meld slecht huurderschap aan Verhuurhoek.nl zodat wij gepaste maatregelen kunnen nemen. Ook kunt u zelf een review schrijven bij de verhuurder, zodat toekomstige huurders hier op de hoogte van zullen zijn, mochten wij niet overgaan tot het verwijderen van verhuurder.

Houdt u aan de gemaakte afspraken.
 


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?