Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Tips voor verhuren

Door gebruik te maken van de onderstaande tips kunt u de verhuurkans aanzienlijk vergroten

 

Het zit in de details

Huurders zullen op zoek zijn naar een product of dienst welke voldoet aan hun wensen. Indien u een product of dienst zou willen huren, zou u ook zo veel mogelijk details willen weten op voorhand, dus zonder daar eerst om te moeten vragen. Ga bij u zelf na wat u belangrijk vind en zou willen weten en plaats dit bij uw advertentie. Dit vergroot tevens de vindbaarheid van uw advertentie.


Uw profiel als verhuurder

Ook hier zijn de details weer belangrijk. Door alle gegevens in te vullen, wordt de stap voor potentiële huurders om u als verhuurder te contacteren veel kleiner. De huurder kan op deze manier duidelijker in kaart brengen wie het artikel aanbiedt en krijgt zodoende vertrouwen in een fijne samenwerking.


Beschikbaarheid

Indien u één, of een beperkt aantal producten te huur heeft en deze zijn op een bepaalde datum niet beschikbaar, dan adviseren wij u om de beschikbaarheid van uw advertentie daaropaan te passen. Dit kunt u eenvoudig aanpassen door het wijzigen van uw advertentie. Potentiële huurders hoeven u dan niet tevergeefs te contacteren.

 

Adverteren van uw product of dienst

Laat de mensen weten wat u allemaal te huur heeft. Wij hebben een aparte pagina gekoppeld aan uw profiel waarop al uw geplaatste producten en/of diensten inzichtelijk zijn.
Gaat u naar één van uw advertenties en klik op “Alle advertenties van deze verhuurder”. De link van uw pagina met producten treft u in de adresbalk. Deel deze link op uw social-media zodat al uw contacten weten wat u te huur heeft.
 

Service

Doe uw best om de huurder tevreden te stellen. Een goede service wordt altijd geapprecieerd en mond tot mond reclame doet wonderen voor uw verhuurkansen.

 

Prijzen

Last but not least, hanteer reële prijzen. Laat u zeker niet afschepen door te weinig te vragen, maar de reden voor het huren van spullen is toch vaak geldbesparing. Zou u zelf naar een andere aanbieder gaan als u verderop hetzelfde product voor de helft kan krijgen? Of zou u een product huren, indien u het voor dezelfde prijs in de winkel kan kopen? Houdt hier rekening mee om uw verhuurkansen te vergoten!

 

Tips voor huren

Vergelijken

Zorg dat u goed de verschillende aanbieders vergelijkt met elkaar. Zo wel in prijs als in kwaliteit kan er een groot verschil zijn tussen de aanbieders. Goed onderzoek kan u geld en hoofdpijn besparen.

Afspraken

Maak duidelijke afspraken met de verhuurder over het tijdstip van afhalen en het retourneren van de te huren producten. Zo voorkomt u onduidelijkheden.

 

Heeft u tips voor Verhuurhoek.nl?

Heeft u wellicht ideeën voor nieuwe categorieën, of simpelweg een verbetering in gedachten voor de website. Aarzel niet om ons te contacteren en stuur een e-mail naar info@verhuur.nl of contacteer ons via het contactformulier welke u treft bij “Help en contact”.


Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?